Fortsat fokus og samarbejde

Fortsat Fokus og Samarbejde  marts 2019

Hold 2

Holdet er fuldt booket
 
Teoriaften onsdag 6. marts kl. 17.30 - 19.00
Teoriaften foregår på Sinaivej 13, 5672 Broby uden hund.

På teoriaften fortæller jeg om praktiske ting, træningsmetoder og grundlæggende teori. Du kan høre om træningen på de enkelte hold samt intro til brug af klikker. Mulighed for at handle i butikken. Hvis du ikke deltager i teoriaften, få du info om opstart på mail. 
Husk at sørge for du har en ansvarsforsikring der dækker, når du går til træning, samt at have hundens vacciner i orden. 
 
Træningsdage med hund i Sandholt Lyndelse, Sinaivej 13:

Marts : 9. -  16. - 23.- 30.

April: 4. - 11. - 25.
 
Maj: 2. 

Tidspunkter:

2 lørdage 11.00 - 12.30
2 lørdage 11.00 - 12.00
4 torsdage 19 -20
 
Du har gået på hvalpemotivation og din hund er nu over 6 mdr. og godt i gang med unghunde tiden. Du oplever nye udfordringer og det som hunden kunne i hvalpeperioden synes nu helt at forsvinde. Det kan også være at du bare ikke får taget dig sammen til at træne og derfor gerne vil på et hold for at holde din træning ved lige. Måske er du i tvivl om hvilken træning du skal vælge, for at opretholde hundens fokus og jeres samarbejde. På dette hold får du mulighed for at prøve forskellige dicipliner og samtidig arbejde med at opretholde samarbejdet med hunden. De 2 træningsgang skal vi arbejde med spor og felt og kører ud i terrænet.

I kommer igennem følgende program:
Videre læring i forhold til grundfærdigheder sit, dæk, lineføring og indkald. Samarbejde i form af sjove øvelser bl.a. brug af agilityredskaberne.

Der vil også blive teori omkring de nye udfordringer du oplever med din unghund.

Dicipliner:

Soft agility
Når hunden har overstået hvalpealderen, så kommer teenagetiden. Jeg sætter fokus på hvordan du fortsat kan motivere hunden til at have fokus og samarbejde med dig. Her arbejder vi med leg og sjove øvelser som f.eks. soft agility.

Næsearbejde/Mental stimulering
Mental stimulering er simpelthen et must når vi taler teenagerhunde, den bedste måde at få trætheden og roen til at indfinde sig, på den gode måde. Du bliver introduceret til 2 forskellige former for næsearbejde, spor og felt. I denne disciplin vil du opleve et unik samarbejde med din hund.

Fokus og samarbejde
Vi fortsætter arbejdet med at lære hunden at blive i sit og dæk, stå, at gå lineføring, fri ved fod og indkald.

Klikkertræning
Klikkeren er et fantastisk redskab, når vi skal indlære nye øvelser. Du får mulihed for at prøve at arbejde med klikkeren til at lære hunden en sjov øvelse og får måske mod på at bruge den mere fremover.

Pris: 9 timeres træning med din hund, i alt kr. 1125,00

Betaling 2 uger før holdstart over netbank på konto nr. : 028-0002947730 eller Mobilepay på nr. 31069. Husk at påføre dit og hundens navn på indbetalingen.
Der er max 6 hunde på holdet

Der udleveres 1 klikker på teoridagen. Om du ønsker at bruge klikker eller ej i din træning bestemmer du selv
 
 
 
Tilmelding til holdet foregår på tlf 22135961 eller via email til alletidershund@gmail.com
 
Glennie Steenberg | CVR: SE-37505285 | Sinaivej 13, 5672 Broby  | Tlf.: Glennie 22 13 59 61 | alletidershund@gmail.com