Fortsat Fokus og Samarbejde

Fortsat Fokus og Samarbejde forår 2023
Unghunde fra ca. 7 mdr.
 

Træningsdage med hund:

Marts: 23. - 25. 

April: 1. - 13. - 20. -27
 

Tidspunkter:

2 lørdage 9:00 -10:30 
4 torsdage 17.30 til 18.30 
 
 
 
Du tilmelder dig holdet ved at skrive en mail til alletidershund@gmail.com eller på tlf. 22135961
 
Indhold:

Du har gået på hvalpemotivation og din hund er nu over 6 mdr. og godt i gang med unghunde tiden. Du oplever nye udfordringer og det som hunden kunne i hvalpeperioden synes nu helt at forsvinde. Det kan også være at du bare ikke får taget dig sammen til at træne og derfor gerne vil på et hold for at holde din træning ved lige. Måske er du i tvivl om hvilken træning du skal vælge, for at opretholde hundens fokus og jeres samarbejde. På dette hold får du mulighed for at prøve forskellige dicipliner og samtidig arbejde med at opretholde samarbejdet med hunden. Den ene træningsgang skal vi arbejde med spor og kører ud i terrænet.

I kommer igennem følgende program:
Videre læring i forhold til grundfærdigheder sit, dæk, lineføring evt. indkald. Samarbejde i form af sjove øvelser bl.a. brug af agilityredskaberne.

Der vil også blive teori omkring de nye udfordringer du oplever med din unghund.

Dicipliner:

Soft agility

Når hunden har overstået hvalpealderen, så kommer teenagetiden. Jeg sætter fokus på hvordan du fortsat kan motivere hunden til at have fokus og samarbejde med dig. Her arbejder vi med leg og sjove øvelser som f.eks. soft agility.

Næsearbejde/Mental stimulering

Mental stimulering er simpelthen et must når vi taler teenagerhunde, den bedste måde at få trætheden og roen til at indfinde sig, på den gode måde. Du bliver introduceret til 2 forskellige former for næsearbejde, spor og felt. I denne disciplin vil du opleve et unik samarbejde med din hund.

 Fokus og samarbejde

Vi fortsætter arbejdet med at lære hunden at blive i sit og dæk, stå, at gå lineføring, fri ved fod og indkald. 

Pris: 7 timers træning med din hund, i alt kr. 1060,-

Betaling 2 uger før holdstart over netbank på konto nr. : 0828-000-29-47730 eller Mobilepay på nr. 31069. Husk at påføre dit og hundens navn på indbetalingen.

Der er max 6 hunde på holdet

Glennie Steenberg | CVR: SE-37505285 | Sinaivej 13, 5672 Broby  | Tlf.: Glennie 22 13 59 61 | alletidershund@gmail.com