Hvalpemotivation januar

Hvalpemotivation januar 2022

(fra 8 uger til 6 mdr.)

Træningen foregår på adressen Sinaivej 13, 5672 Broby

Hvalpen skal være vaccineret og have ansvarsforsikring for at deltage i træningen. Ring til mig hvis du er i tvivl om noget.

Træningsdage med hund i Sandholt Lyndelse:

Januar: 9.- 23.- 30.

Februar: 6.- 13.

Tidspunkter:

Søndage 14 -15

Den første og sidste gang træner vi til 15.15


I kommer igennem følgende program:
At hvalpen socialiseres er noget af det vigtigste. Den lærer at forholde sig til andre artsfæller, bliver mere sprogsikker. Der ligger meget i ordet socialisering, og du får det hele med!


Miljøtræning
Hvalpen lærer at operere og være i miljøet, får god selvtillid og kommer til at hvile bedre i sig selv. Du får værktøjer til at arbejde målrettet med det der er vigtigt for netop din hvalp og det liv den skal have fremadrettet


Motivation, fokus og samarbejde
En top motiveret hund (og ejer) kan lære det mest utrolige, du vil blive forbavset over hvordan du ved hjælp af klikker og belønning kan få fokus og samarbejde til at gå hånd i hånd.


Mental stimulering
Hvalpe har masser af energi og du får gode værktøjer til at stimulere din hvalp mentalt, så den bliver træt på den gode måde


Ønskekassen
I ønskekassen ligger starten til at gå pænt i snor – uden at trække armen af ejer. At komme når vi kalder. At hilse uden at hoppe op. Bidehæmning, renlighed, burtræning (at opbygge værdi i transportbur giver sikkerhed og glad hvalp) og ressourceforsvar. Der er ingen hvalpe for hvem det følger med når den købes. Det hele skal indlæres, og det er der mange der glemmer. Her gør vi det til en leg.

Pris kr. 700,- inkl. moms
Der er max 7 hunde på holdet. Holdet oprettes ved min. 4 deltagere
Betaling 1 uge før holdstart over netbank på konto nr: 0828-0002947730 eller Mobilepay på nr. 31069. Husk at påføre dit og hundens navn på indbetalingen.

Du tilmelder dig holdet ved at skrive en mail til alletidershund@gmil.com eller ringe til mig på tlf. 22135961

Glennie Steenberg | CVR: SE-37505285 | Sinaivej 13, 5672 Broby  | Tlf.: Glennie 22 13 59 61 | alletidershund@gmail.com