Nyheder

11. oktober

5 uger gamle

 

8. oktober Ud i den store verden

5. oktober I dag havde vi besøg af Lene Frahm som er osteopat. Hun fik justeret de små skovtrolde og de var rigtig dygtige til det.

21. september Hvalpene har fået navne

SKOVKULDET

17. september 

 

5. september Saga fødte 7 velskabte hvalpe! Der er 4 hanner og 3 tæver i kuldet. Saga klarede det hele rigtig flot og med ophøjet ro. Hun er allerede en meget sød og omsorgsfuld mor. Jeg glæder mig til at følge deres udvikling og være med til at give dem, den bedste start på livet. Tillykke til mor Saga og far Achi. I har virkelig gjort det godt!

1. september I dag var vi til røntgen med Saga og kunne se at den tykke mave gemmer på 7 hvalpe! Vi glæder os til der kommer fest i hvalpeværelset.

31. august Nu går vi ind i den sidste uge før fødsel og alt er klar i fødestuen. Så er det lidt sjovt, at bruge tiden til at se tilbage på, da Saga var hvalp. I dag kunne vi tydeligt se liv i maven, når Saga lå på siden. 

I dag 25. august blev Saga's værelse klar og fødekassen blev prøvet af. Saga vokser meget lige nu og kroppen gør sig klar til fødsel. 

I dag den 12. august er Saga blevet scannet og vi har nu vished om at der er hvalpe på vej! Det var magisk at se de små hvalpe svømme rundt i maven på Saga. 

Så nu er fødekassen lavet og jeg går igang med at indrette hvalpeværelse.

6. august Stort tillykke til far Achi som blev bedste Champion og BIR på Nordisk udstilling i Horsens. Han fik rigtig fin kritik og. var en ren stjerne på dagen.

Glennie Steenberg | CVR: SE-37505285 | Sinaivej 13, 5672 Broby  | Tlf.: Glennie 22 13 59 61 | alletidershund@gmail.com