Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modatge nyhedsbrev med information om nye hold så send en mail til alletideshund@gmail.com 
 
Seneste nyheder:
 
God jul og godt nytår
Et nyt år står for døren og 2018 skal afsluttes og mindes. 2018 har stået i hvalpens tegn, -  for ud over at der har været 5 hvalpehold i gang i år, så har Saga fyldt en stor del i min hverdag. Det har været meget lærerigt for mig, at have hvalp ”sammen” med jer i år, - for et er teori og et andet er virkelighed og det er jo der altings prøve skal stå. Så skal jeg tage bare et ord med fra i år, - så bliver det ordet TÅLMODIGHED.
Og jeg håber virkelig at alle I hvalpeejere har denne egenskab, for den er nødvendig, for at få opbygget et tillidsfuldt forhold, der kan række frem og blive til gensidigt samarbejde. Det er et meget stort arbejde, at have en hvalp og man skal tænke sig godt om, inden man påtager sig opgaven. Det er vigtigt at komme ud med hvalpen både for socialisering, men også for at få et fællesskab, hvor man kan dele både glæder og frustrationer og opdage, at man ikke er helt alene. Jeg har nydt alle de dejlige og frustrerende oplevelser vi har delt med hinanden på hvalpeholdene og man må bare sige, at der er ikke 2 hvalpe der ens!

Træning
Ud over hvalpene har der været voksne og unghunde i gang på Fortsat Fokus og Samarbejde og på holdet Brug Snuden. Og så de aktive atleter på Soft agility!
Mange har også benyttet sig af enetimer, hvor man i fred og ro, kan få arbejdet med et træningsproblem og så måske senere komme på et hold.
På alle hold er samarbejdet i fokus og det dejligt, at se jeres store glæde for jeres hunde, når tingene lykkes.

Butikken/BARF
Der er stadig et stort udvalg af BARF fra Rigtig Hundemad, så det er let at finde noget som din hund kan lide. Hvis du ønsker nogle af tørfoder produkterne fra Naturea eller Now Fresh, så bestiller jeg dem gerne hjem. Ud over BARF er der også et udvalg af snack og godbidder, så du kan altid finde det bedste til din hund.
Du finder også fodertilskuds produkter fra Svenska DjurApoteket og Anibio i butikken, så kig ind og få en snak om hvad der passer til din hund.

Bach
Jeg fik endelig i år mulighed for at afslutte min uddannelse som Bach dyreterapeut, hvilket har været mange år undervejs, men nu er jeg officielt godkendt som dyreterapeut af Bach Centeret. Susanne Løfgren har i år skrevet bogen ”Hunde har også følelser, - støt din hund med Bach blomsterremedier”, - en nyttig håndbog hvis man gerne selv vil finde ud af at bruge det til sin hund. Du kan købe den i butikken.
Husk at din hund kan have gavn af Abeblomst, Bævreasp, Rock Rose, Fuglemælk og evt. Kirsebærblomme her over jul og nytår, når det begynder at brage om ørene på os.

Tak til jer alle for i år, - det har været en fornøjelse at dele 2018 med jer og jeres hunde. Rigtig god jul og godt nytår! Jeg glæder mig til at se både nye og kendte ansigter i 2019.
Du kan allerede nu se de nye hold på hjemmesiden www.alletidershund.dk.
Glennie Steenberg | CVR: SE-37505285 | Sinaivej 13, 5672 Broby  | Tlf.: Glennie 22 13 59 61 | alletidershund@gmail.com