Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modatge nyhedsbrev med information om nye hold så send en mail til alletideshund@gmail.com 
 
Seneste nyheder:

Nyheder sommer 2022

Så blev det sommerferie efter en travl og aktiv forårssæson. Der har i foråret været mange hvalpehold og både unghundeholdene og agilityholdene har været fyldte. Det har virkelig været en fornøjelse at se så mange af jer på træningsbanen og jeg nyder at træne med jer og jeres dejlige hunde. 

I foråret gik Saga og jeg i skarp træning, da vi skulle prøve at se om vi kunne komme i mål med vores schweissspor 400 meter/20 timer. Det kom vi heldigvis og vi fik en 1. præmie! Jeg er meget stolt af Saga for trods, jeg har meget at lære endnu, så kom hun sikkert igennem sporet og fik fin kritik af dommeren.
 
Jeg havde jo også andre planer med Saga, for hun skulle gerne blive klar til parring. Hun har været gennem sundheds test og endda også til udstilling. Det hele har hun klaret til perfektion og hun er blevet parret med den smukke udkårne Achi. Nu ved jeg så også, at en del af mit efterår kommer til at gå med opdræt af et hvalpekuld, hvilket jeg glæder meget til. Der er derfor skruet ned for holdtræningen i efteråret. De hold I kan se på programmet til efteråret er Hvalp og Agility. I kan se programmet for disse hold på hjemmesiden. Her kan I også se, at der er åbent for at booke enetimer og også, at I er velkommen til at dele dem med en anden, hvis I er flere, der gerne vil træne sammen.

 Butikken er stadig åben, med masser af godbidder og snacks og nogle gode tørfoderprodukter fra Belcando, samt vådfoder. Jeg har meget begrænset af BARF i fryseren, men spørg endelig, hvis du står og mangler noget. Jeg har også stadig kosttilskud, vitaminer og olie. Du kan ringe eller skrive, hvis du gerne vil handle og du kan se åbningstider på hjemmesiden.

 

Tak for et dejligt forår sammen med jer og rigtig god sommer!

2022
Godt nytår til jer alle. Nu går vi mod lysere tider og jeg er klar med en ny forårssæson. 2021 har i den grad været hvalpenes år, for hver gang et hold er afsluttet, er et nyt startet op. Der har været liv og glade dage og engagement på træningsbanen med alle jeres dejlige hvalpe og jeres entusiasme. Det er som altid en fornøjelse, at se jeres engagement i jeres hunde også dem der har nået en alder, hvor tingene ikke altid går så let som man troede.
Mange har igen i år valgt at møde op til enetimer, for på den måde, at få særlig støtte i en periode eller for at få trænet på et specifikt problem. Der er også nogen der har valgt at bruge enetimerne til at træne sammen hinanden, dette for at få den udfordring der ligger i træne sammen andre, men samtidig ikke en for stor en udfordring.

Årets første hold bliver et hvalpehold, der starter i januar. Og i februar er der mulighed for at komme på hvalp fortsætter hold, mens man venter på at hvalpen bliver 7 mdr. og kan komme med på unghunde hold.
I marts og april starter resten af holdene.

Jeg har desværre måtte tage den ærgerlige beslutning, at stoppe med at sælge BARF. Dette udelukkende på grund af alt for lidt fortjeneste i forhold til udgifter og stort arbejde med håndtering. Det er ærgerligt fordi jeg stadig synes, at det er det bedste foder til hund og jeg har glædet mig over, hver eneste gang jeg har sendt BARF over disken og ud til jeres hunde. Jeg fortsætter også selv med at give Saga BARF og lige nu kan jeg så henvise til Pia Graff i Tommerup, som sælger BARF fra Rigtig Hundemad.
Jeg vil stadig have vådfoder produkterne fra Naturea og Belcando. Det er begge gode vådfoder produkter som jeg selv bruger til ferier og weekender, hvor det er vanskeligt med BARF.
Som noget nyt have Belcando tørfoder i butikken. Belcando er et tysk kvalitetstørfoder. Kig ind og få en foderprøve eller brochure om produktet. Du kan også som tidligere bestille Naturea tørfoder.

Og så bugner butikken som altid af masser af sunde snacks og træningsgodbidder til din hund. Alt er den bedste kvalitet, så du ikke behøver at bekymre dig om tilsætningsstoffer og giftstoffer, når du skal forkæle din hund.

Jeg glæder mig til at se jer i det nye år både på træningsbanen og i butikken.

 
 
Glennie Steenberg | CVR: SE-37505285 | Sinaivej 13, 5672 Broby  | Tlf.: Glennie 22 13 59 61 | alletidershund@gmail.com