Sommer agility

Sommer agility eller agility for sjov

Fra ca. 9 mdr.

På holdet Sommer agility får du mulighed for at prøve at lave agility for sjov og se om det er noget for dig og din hund. Du skal have så meget styr på din hund, at den kan være løs på banen, men ellers er der ingen krav for at deltage. Du skal bare have lyst til at samarbejde med din hund om denne sjove aktivitet.
Det handler udelukkende om at samarbejde og ikke om at kunne præstere noget.
Banen er en soft agility bane, så alle kan være med. Soft agility er en forhindringsbane, hvor forhindringerne er udformet på en sådan måde, at skader bedst undgås. Dvs. at balancebommen f.eks. er bredere og springene lavere end man ser i almindelig agility. Det er ikke konkurrencetræning, men blot samvær med hund, hvor begge har det super sjovt. Agility styrker hundens selvtillid. Og der arbejdes uden snor på hunden, hvorfor en hvis kontakt og basis lydighed må være i orden. Der arbejdes med de enkelte forhindringer, for gradvist at stykke arbejdet sammen til en hel bane. Opvarmning af hunden og efterfølgende stræk.

Har du lyst til at udvikle samarbejdet med din hund på en sjov måde, så er soft agility en god mulighed. Har du allerede prøvet det og har etableret et godt samarbejde med dim hund omkring det, så har du mulighed for, at arbejde videre med din dirigering eller bar øve lidt ekstra hen over sommeren.

Træningsdage med hund

Sinaivej 13, Sandholdt Lyndelse, 5672 Broby

Juni: 4.- 11. -18. - 25.

Tidspunkter:

4 torsdage kl. 18 - 19

Tilmelding til holdet på mail eller tlf. 22135961

Betaling 2 uger før holdstart over netbank på konto nr.: 0828-0002947730 eller Mobilepay på nr. 31069. Husk at påføre dit og hundens navn på indbetalingen.

Pris: 4x1 time med din hund, i alt kr. 624 kr

Der er max 5 hunde på holdet

Glennie Steenberg | CVR: SE-37505285 | Sinaivej 13, 5672 Broby  | Tlf.: Glennie 22 13 59 61 | alletidershund@gmail.com