Tilmelding

Sådan tilmelder du dig et hold:

Ring

Glennie: 22135961

 

Krav for deltagelse

Træningstilbud er for alle hunde, med og uden stamtavle, små og store

Hunden skal være basisvaccineret (hvalpe igang med basisvacciner), og herefter stille vi kun krav om en titermåling hvert 4 år, som angiver at hunden fortsat er dækket.

Hundens ansvarsforsikring skal dække i en træningssituation. Tjek med dit forsikringsselskab. Der er stor forskel på forsikringsselskaber. Hos nogen dækker den alm. lovpligtige ansvarsforsikring til træning, hvor der ikke indgår figuranttræning. (Bla. Agria Dyreforsikring og Dyrekassen Danmark) Andre selskaber kræver en udvidet dækning. Det skal fremgå af din police eller en bekræftelse fra forsikringsselskabet at hunden er dækket til træning. Har du tegnet en ansvarsforsikring i Agria Dyreforsikring eller Dyrekassen Danmark, dækker den almindelige lovpligtige.

Vaccinations- og forsikringspapirer forevises på teoriaften inden holdstart

Betaling

Betaling skal ske ved tilmelding eller 2 uger før holdstart, kontant , over netbank på kontonummer 0828-0002947730, eller MobilePay 31069. Alle oplyste priser er incl.moms.
Fortryder du din tilmelding kan du melde fra og få hele beløbet refunderet, hvis det sker senest 2 uger før holdstart. Herefter er tilmelding bindende og betaling returneres ikke. Bemærk dog at tilmelding og betaling til weekendkurser er bindende betaling refunderes ikke. Du er velkommen til at give din plads til en anden
Holdene oprettes ved minimum 4-6 deltagere.

 

Glennie Steenberg | CVR: SE-37505285 | Sinaivej 13, 5672 Broby  | Tlf.: Glennie 22 13 59 61 | alletidershund@gmail.com